Okulumuz Hakkında

Şehit Polis Ali Akçiçek Anaokulu
İstasyon Mahallesi Atatürk Caddesi
03446181717
0
https://spaliakcicekanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişmelerini ve doğru alışkanlıklar edinmelerini sağlayarak, öğrencilerimizin Türkçeyi doğru ve güzel kullanma ve konuşmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimi sevgi ve saygı temelinde anlayışlı, işbirliği içerisinde, sorumluluk alan yardımlaşma ve paylaşma alışkanlıkları kazandırmak. Çocuklarımızın yeni özgün fikir ve eserler oluşturabilecek hayal güçlerini ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırarak ilköğretime hazırlamaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilerimizin vatanı ve milletini seven, doğa ve insan sevgisini benimseyen, Milli ve manevi değerlere bağlı ve sahiplenen, kendine ve çevresine güvenen, aynı zamanda iyi iletişim kurabilen, tutarlı dürüst, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve hoşgörülü birer bireyler olarak gelişme yetişmelerine ve ilköğretime temel hazırlamak amacıyla çaba göstermektir.

BAŞARILAR

E TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ
Öğretmen :12
Öğrenci :217
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :675
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah:07:20-12:20 Öğle:12:30-17:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl Merkezine 25 km uzaklıkta ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

E TWİNNİNG PROJESİ, OKULUM OYUN BAHÇEM, NE NEREDE TÜRKİYE, DÜNÜN İZLERİ YARININ IŞIĞI, AKILLI MİNİKLER TURNUVADA, KÜÇÜK ADIMLAR BÜYÜK GERİ DÖNÜŞÜMLER, MİNİK EDELER ŞEHRİNİ TANIYOR, ESRARENGİZ KELİMELER, KİTAPLARIMLA ŞENLİĞE DOĞRU